Mijn favorieten

Verkoop

Het verkopen van een woning is vaak een grote stap.
Naast dat het veel zorg en vragen met zich mee kan brengen is de deskundigheid en kwaliteit van een gecertificeerd makelaar (lid NVM) een vereiste om tot het gewenste resultaat te komen.


De keuze van een makelaar heeft veel te maken met gevoel. Ik wil dan ook graag persoonlijk kennis met u maken.
Hebben we een klik samen? Dan is de kans op een snel en goed resultaat het grootst en is uw woning bij mij in goede handen.


Tijdens de kennismaking wordt advies gegeven over de verkoopmogelijkheden en de te volgen strategie passend bij de verkoop van uw woning. Pro-actief zijn en maatwerk leveren zijn bij elke woning een doel op zich binnen mijn verkoopbemiddeling.

Dit geldt onder meer voor de uitgebreide brochure van uw woning, als de plaatsing op onder andere barthutmakelaardij.nl en funda.nl. Maar ook de inzet van bijvoorbeeld plattegronden in 2D en 3D, sociale media, buurtmailingen, video, professionele fotografie met verkoopstyling spelen een rol.
U kunt van mij een uitgebreide dienstverlening verwachten die van A tot Z verzorgd is.

Neem vrijblijvend contact op voor een kosteloos, oriënterend gesprek op 06-5775 07 07 (bellen of Whatsappen) of stuur een e-mail naar info@barthutmakelaardij.nl, zodat ik contact met u op kan nemen.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring